AVAIL Kuala Terengganu Centre

PT 25828, Rumah Kedai Taman Sri Noor, Jalan Lapangan Terbang, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu.
Tel: 013-9714599, 013-2114728
Fax: 09-6673752

Ahad- Khamis, 9 a.m.– 6 p.m.
Jumaat: 3 p.m.-6 p.m.
Sabtu: 10.30 a.m.-6 p.m.

Soalan Lazim

Sila Baca Maklumat Soalan Lazim di bawah sebelum menghubungi kami.

Caj penghantaran adalah mengikut kadar yang telah ditetapkan oleh Pos Laju Malaysia untuk ke Semenanjung,Sabah, Sarawak dan Labuan. Kami juga memberikan FREE POSTAGE Untuk Belian Bernilai RM150.

Kaedah pembayaran boleh dibuat melalui FPX Transfer melalui mana-mana bank dengan Perbankan Internet. Selain itu pembayaran boleh juga dibuat melalui kredit kad menggunakan Paypal dan kaedah lain adalah melalui bank transfer ke akaun kami.

Kami akan memproses untuk penghantaran pada hari yang sama untuk pembayaran yang di buat sebelum jam 12 tengahari setiap hari kecuali Jumaat. Bayaran selepas jam 12 akan di Poskan pada keesokan hari.

Ya, website ini sentiasa dipastikan selamat untuk mengelakkan sebarang perkara yang tidak diingini. Kami merupakan Indipendent Distributor untuk syarikat Avail Beauty Sdn Bhd. Segala maklumat yang diberikan adalah di bawah jagaan rapi kami sebagai agen berdaftar.
Untuk tujuan pendaftaran ahli,
pihak kami akan mendapatkan persetujuan dari pihak pelanggan terlebih dahulu untuk anda mendapatkan manfaat keahlian dari Syarikat.

Selepas tempahan anda berjaya di buat, anda akan menerima email dari sistem Kedai Online kami dalam tempoh terdekat. Sekiranya anda belum melakukan bayaran melalui sistem anda perlu membuat bayaran ke akaun bank kami seperti yang di nyatakan semasa proses tempahan di bahagian Checkout.

Ya. Anda akan diberikan salinan Invois melalui email yang anda isikan semasa pendaftaran dan pembelian. Pastikan email yang anda berikan adalah sah untuk mengelakkan sebarang permasalahan.

Send us an email

Sila email kan sebarang persoalan ke email kami di :
[email protected]

Untuk respon pantas bagi sebarang bentuk pertanyaan yang berkaitan produk, penghantaran dan apa-apa yang berkaitan boleh hubungi hotline kami di +6013 211 4728. Terima Kasih 🙂