Sale!

Set Rawatan Buasir- Ubat Buasir Berak Berdarah Tanpa Bedah

RM179.00

You Save: RM18.00 (9.14%)

Anda akan dapat 3 item dalam set rawatan buasir ini.

Ubat Buasir ini telah membantu ribuan pesakit buasir.

  1. Untuk krim kecutkan buasir kami sarankan dengan Propolis
  2. Greenfit pula membantu melembutkan najis dan mudahkan pembuangan air besar tanpa rasa sakit.
  3. Pad Herba ini mengandungi herba yang membantu untuk kecutkan buasir dengan segera.

Kami berikan moneyback guarantee 100% sekiranya anda gunakan set ini, tapi tak berkesan dalam tempoh 30 hari jika anda dapatkan sekarang juga untuk tempoh promosi terhad.

In Stock
Hassle Free Returns

No questions asked, 30 days return policy.

Fast Shipping

All orders are shipped in 1-3 business days.

Secure Checkout

SSL Enabled Secure Checkout

Description

Mencari Ubat Buasir Yang Berkesan dan Terbaik?

Apabila Alami Buasir, Semua Perkara Menjadi Tidak Kena !

  • Tidak Dapat Melakukan Aktiviti Harian Dgn Baik
  • Tidak Dapat Melakukan Kerja Berat
  • Tidak Dapat Beribadat Dengan Sempurna
  • Mengganggu Prestasi Kerja

Kenali Tahap Buasir Yang Anda Alami

Ubat-Buasir-Rawatan-Buasir-Berak-Berdarah-Tanpa-Bedah

  1. Tahap 1 – Buasir menonjol ke saluran dubur, tetapi tidak terkeluar dari dubur.
  2. Tahap 2 – Terkeluar dari dubur dan boleh dibawa masuk semula atau ia masuk sendiri.
  3. Tahap 3 – Keluar dari dubur dan perlu dimasukkan semula secara manual
  4. Tahap 4 – Menonjol keluar dan tidak boleh dimasukkan semula. ( Ini paling sakit dan paling merbahaya)

 

Masalah buasir ni jika tidak dirawat segera dengan ubat buasir yang berkesan, ianya akan membawa kepada masalah yang lebih kritikal. Antara contoh masalah yang lebih kritikal ialah :

 

  1. Masalah Kanser Rektum

Saya berpengalaman berjumpa dengan seorang pesakit dari Sungai Mati Muar Johor, Kak Ina yang ada masalah buasir dan berak berdarah. Kak Ina seorang guru Al-Quran di Daerah Muar, satu hari sedang saya buka booth kesihatan dia datang kepada saya dan bertanyakan tentang berak berdarah. Soalan dari beliau ketika tu “Dik, akak ni berak seminggu sekali pun susah, kadang-kadang tu menitis-nitis darah masa berak. Ada ke ubat yang boleh bantu masalah akak ni?”

“Dipendekkan Cerita, saya sarankan Kak Ina untuk ambil Greenfit, Greenfit ni jus minuman fiber yang membantu untuk lembutkan najis, bila susah berak, perkara pertama yang perlu diselesaikan ialah kena lembutkan najis terlebih dahulu.” Ulas saya ketika itu.

Syukur Alhamdulillah…. Masalah pembuangan Kak Ina selesai selepas 3 hari hubungi saya.

Tetapi, masalah yang Kak Ina alami sudah pada tahap kritikal. Pada Suatu hari saya hubungi beliau dan beliau kongsikan masalah sembelitnya dah selesai, tetapi masalah berak berdarah sehingga menitis-nitis masih berlaku. Allah izinkan saya kenal dengan seorang Dr Pakar untuk saya rujuk, dan saya bertanyakan tentang masalah yang Kak Ina alami ini, kenalan saya di Hospital KPJ Muar, sarankan untuk Kak Ina jalani ujian kolonoskopi, di mana camera yang panjang seperti wayar di masukkan melalui dubur. Selepas beberapa minggu didapati Kak Ina menghadapi kanser rektum.

Saya sempat menziarahi Kak Ina selepas beliau disahkan kanser rektum dan kini rektum beliau iaitu pada bahagian dubur dibuang sepenuhnya, dan beliau perlu memakai beg plastik khas pakai buang yang perlu ditekapkan pada bahagian perut sebelah kiri.

2. Masalah Kanser Usus

Terdapat dua jenis masalah kanser usus, saya pernah menjumpai seorang gadis dari Puchong, Selangor berusia 24 tahun kira-kira tahun 2013, hampir 9 tahun lalu ketika artikel ini ditulis. Beliau mengalami masalah sembelit yang sangat kritikal sehingga menyebabkan buasir. Saya telah sarankan beliau untuk lakukan pemeriksaan lanjut dengan berjumpa dengan Doktor Pakar. Doktor sahkan beliau mengalami kanses usus besar pada bahagian kiri atas yang menyebabkan najis tersekat dan susah untuk melakukan pembuangan air besar.

Kebiasaan masalah yang di alami beliau najis berbentuk tahi kambing, saiz kecil bulat-bulat. Sebelum berjumpa dengan Doktor Pakar ketika itu, saya sarankan pada beliau untuk amalkan Greenfit (Ubat Sembelit) dan Propolis (Ubat Buasir) sebagai alternatif untuk masalah yang sedang beliau alami. Alhamdulillah masalah buasir dan sembelit berkurangan.

 

Jadi apakah rawatan buasir atau ubat buasir yang paling sesuai untuk anda gunakan bagi mengatasi masalah buasir, sembelit dan berak berdarah ini?

Saya faham, bila anda mengalami masalah buasir ini antara perkara yang wajib anda akan lalui :

  1. Rasa gatal pada bahagian dubur
  2. Nak berjalan pun rasa sakit
  3. Bau busuk pada bahagian dubur, risau orang lain pun dapat kesan bau busuk tu.
  4. Takut nak berak kerana akan rasa sakit, berlaku pula pendarahan ketika berak.
  5. Nak makan pun kurang selera, sebab bila makan wajib lah kena membuang.
  6. Nak duduk pun terganggu sebab sakit yang amat sangat
  7. Nak buat kerja berat sudah tentu tak boleh
  8. Nak drive atau duduk dalam kereta terlalu lama pun tak selesa
  9. Duduk lama dalam pejabat untuk bekerja pun tak selesa
  10. Perkara ini sampaikan boleh menjejaskan banyak perkara dalam kehidupan kita.

Tuan puan, saya adalah individu yang mengalami masalah di atas. Di bawah ini sebahagian perkongsian saya tentang ubat buasir Propolis yang digunakan untuk sapuan dan minuman. Saya mengalami masalah buasir sekitar 2012 ke 2013 sebelum saya berjumpa dengan set produk untuk rawatan ubat buasir ini. Tonton video ini sekejap dalam 1 minit sahaja.

 

Set Rawatan Buasir- Ubat Buasir Berak Berdarah Tanpa Bedah

Apakah Set Rawatan Buasir Ini?

Set Rawatan Buasir Tanpa Bedah ini adalah gabungan 3 produk hebat keluaran Avail Beauty Sdn Bhd.

Gabungan Produk ini disarankan buat pesakit yang mengalami masalah yang berkait rapat dengan buasir iaitu merangkumi masalah  Berak Berdarah, Pembuangan Air Besar Yang Jarang, Sakit atau Gatal pada bahagian hujung dubur dan benjolan daging yang terkeluar pada dubur.

Set rawatan ini telah terbukti membantu para pesakit buasir yang berada pada tahap 1 hingga 4.

Setiap individu yang mengalami masalah buasir ini mengambil masa yang berbeza bergantung pada tahap permasalahan buasir yang di alami tersebut selepas dan semasa mengamalkan set rawatan ini.

Untuk kesan yang terbaik kami menyarankan untuk anda mengamalkan set rawatan ini secara konsisten dalam tempoh 3 ke 4 bulan. Satu set rawatan ini adalah untuk kegunaan 2 minggu.

Dalam set Rawatan Buasir Tanpa Bedah ini ada 3 item yang berfungsi untuk merawat masalah dalaman yang menjadi punca masalah buasir dan merawat masalah luaran pada sekitar dubur dan benjolan yang terkeluar.

3 Item Tersebut Ialah :

Greenfit

Membantu untuk melancarkan pembuangan dan melembutkan najis.

Dalam masa yang sama ianya dapat membantu untuk mengecutkan buasir dan luka dalaman dan luaran.

Pad Herba

Kegunaan luaran bagi membantu mengecutkan luka buasir luaran dan mengelakkan bakteria merebak disekitar dubur yang boleh menyebabkan buasir semakin teruk.

Propolis

Untuk dua kegunaan, minum dan sapuan luar. Menyembuhkan luka akibat buasir secara dalaman dan luaran.

Menghapuskan bakteria yang terdapat pada kawasan buasir yang menyukarkan penyembuhan.

 

Lihat mereka yang terlah berjaya atas izin ALLAH kami bantu dengan set rawatan buasir Avail ini

 

 

 

Ubat Buasir Rawatan Buasir Tanpa Bedah Berak Berdarah Tiada lagi 2

 

Jadi tunggu apa lagi, klik pada butang Add to Cart di atas untuk dapatkan set buasir ini sekarang juga dengan jaminan 100% Wang Dikembalikan sekiranya anda tiada dapat manfaat dari set rawatan buasir ini.

Apakah Tanda-Tanda Buasir?

Ada tak najis anda dalam bentuk seperti berikut :

1. Berwarna gelap atau coklat gelap
2. Najis dalam keadaan tenggelam
3. Najis dalam bentuk pendek
4. Najis cair
5. Najis dalam keadaan yang gelap dan keras⁠⁠⁠⁠

Jika ada salah satu atau beberapa bentuk najis anda di atas, itu menandakan anda mengalami simptom masalah buasir.

Apa Punca Masalah Buasir Ini Berlaku?

Apabila pembuangan tidak teratur menyebabkan najis menjadi keras, makanan yang dimakan pada hari sebelumnya akan diproses menjadi najis, tetapi tidak dibuang melalui pembuangan air besar dan ditambah pula makanan yang diproses hari ni menyebabkan najis keras, padat dan gelap. Masalah ini dipanggil SEMBELIT.

Secara normal setiap manusia perlu menjalani proses perkumuhan atau pembuangan najis 2 ke 4 kali setiap hari. Jika kurang daripada itu bermaksud anda berpotensi mengalami masalah sembelit. Cuba anda fikirkan, rata-rata rakyat di Malaysia makan setiap hari 2 ke 3 kali sehari, tapi malangnya najis yang keluar tidak sama banyak dengan makanan yang masuk atau mungkin tidak keluar najis terus. Malang kan jika begitu?

Oleh Sebab itulah Rasulullah S.A.W telah bersabda :

 “Perut itu adalah rumah penyakit dan banyak makan itu punca segala penyakit” ( Hadis riwayat muslim)

Tahukah anda bahayanya SEMBELIT yang menjadi penyebab kepada BUASIR?

Ubat Buasir Rawatan Buasir Tanpa Bedah Berak Berdarah Tiada lagi 2

Siapa Yang Sesuai dan Perlukan Set Rawatan Buasir Ini?

  • Pesakit Buasir
  • Anak Yang Kasihankan Ibu dan Bapa Yang Mengalami BUASIR
  • Ibu Yang Sedang Berpantang
  • Ibu Yang Sedang Mengandung
  • Semua lapisan umur yang alami masalah buasir
  • Anda Yang Pernah Mengalami Masalah Sembelit dan Berak Berdarah

 

Jangan Dapatkan Set Rawatan Buasir Ini Jika :

  • Anda seorang yang yakin kami berkongsi untuk dapatkan keuntungan semata-mata
  • Anda mempunyai wang yang banyak untuk jalani pembedahan
  • Anda sanggup menanggung masalah lebih kritikal seperti kanser rektum dan kanser usus.
  • Anda mempunyai Insurans dan Takaful yang terbaik di dunia.
  • Anda lebih percayakan kata-kata orang lain yang tidak pernah mencuba produk ini.
  • Anda seorang yang tidak kisah dengan kesihatan dan kehidupan yang lebih baik

Apa Manfaat Yang Bakal Anda Perolehi Selepas Mendapatkan Set Rawatan Buasir Ini?

  • Badan anda akan lebih segar dan aktif dalam tempoh penggunaan 2 minggu, ini kerana pembuangan air besar akan lebih lancar.
  • Masalah buasir yang anda alami tidak akan berulang kembali insyaALLAH kerana luka dalaman yang menjadi punca buasir telah sembuh sepenuhnya.
  • Masalah mungkin berulang kembali jika pemakanan dan gaya hidup anda tidak dikawal dengan baik seperti pengambilan makanan yang berkhasiat, pengambilan buah-buahan, sayur-sayuran.
  • Anda lebih gembira dalam melakukan urusan kerja dan urusan seharian.
  • Kegembiraan anda itu akan menjadikan anda teruja untuk berkongsikan penyelesaian masalah ini kepada lebih ramai orang diluar sana yang alami masalah buasir seperti anda sebelum ini.

Bagaimana Nak Dapatkan Set Rawatan Buasir Ini?

Anda boleh membuat belian terus melalui website ini dengan click Add to Cart > Checkout dan buat bayaran ke akaun bank kami, kami akan proses tempahan anda dalam tempoh 24jam hari bekerja untuk diposkan terus ke hadapan pintu rumah anda.

Segala perkongsian set rawatan buasir ini adalah melalui pengalaman yang kami selalu kongsikan pada masyarakat di luar.

Untuk dapatkan bantuan kami secara terus anda bolehlah hubungi kami melalui whatsapp dengan klik link ini https://availliant.com/whatsapp untuk terus whatsapp ke number whatsapp kami di 0139714599.

 

Terima kasih 🙂

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.