PT Avail Elok Indonesia Konvensyen Avail International

Avail International PT Avail Elok Indonesia Greenfit Green fit Avail Pad Pembalut Pad Herba Avail Timeline

Avail International Bermula dari sebuah Impian dan kini menjadi kenyataan.

Dengan VISI yang cukup indah seindah namanya AVAIL (Ada Visi ALLAH Izin Laluan), Kerana Kemunculan Kita Lebih Ramai Orang Dapat Menikmati Tahap Kesihatan dan Kehidupan Yang Lebih Baik. Awalnya dengan kemunculan produk sulong Avail Feminine Comfort Bio Sanitary Pad ( FC Bio Sanitary Pad) untuk membantu para wanita untuk mendapatkan kehidupan yang lebih baik. Dengan menghasilkan produk berkualiti dengan Tuala Wanita Berherba dengan 100% Kapas, kini Alhamdulillah Avail telah menjadi sebuah syarikat International.

Kini produk Avail telah berkembang dari Malaysia ke Thailand, Indonesia, China, Filipina, dengan pasaran dan sambutan pelanggan juga dari negara-negara lain seperti Jepun, Amerika Syarikat, UAE, Arab Saudi, Bangladesh, India dan beberapa buah negara yang lain melalui platform web e-Commerce https://www.AvailBeauty.my.

Avail Beauty Malaysia SCM Azman Bidin Mr Khoo Seng Chen, Noraini Binti Bidin Avail Pantai TImur

PT AVAIL ELOK Sedekad

Sedekad yang lalu Avail Beauty telah bertapak di negara serumpun di bumi Indonesia. Alhamdulillah Tahun 2018 ulang tahun tertubuhnya PT Avail Elok Indonesia yang berpusat di Ibu Negara Indonesia, Jakarta. Dengan kepadatan 265 juta populasi di Indonesia, menjadikan Avail International satu nama yang tidak asing bagi rakyat Indonesia. 26 hingga 28 Oktober 2018 Yang lalu seramai 120 orang rombongan dari Malaysia telah berangkat ke Negara jiran Indonesia bagi turut serta menyertai konvensyen PT Avail Elok Indonesia yang ke-10.

Avail International PT Avail Elok Indonesia Greenfit Green fit Avail Pad Pembalut Pad Herba Avail Timeline

Pada 2014 Avail Beauty Sdn Bhd telah menjangkau usia 10 tahun, dan tahun ke-10 PT Avail Elok Indonesia kali ini merupakan tahun ke-14 Avail Beauty ditubuhkan oleh Pengasas dan Pencetus Mr Khoo Seng Chen atau dikenali sebagai Cikgu Khoo.

AVAIL Beauty Dari Malaysia ke International

Beliau Merupakan anak kelahiran Malaysia berasal dari Negeri Melaka. Bermula dengan Avail Beauty Malaysia 2004, Seterusnya AddWell Beauty Thailand 2008, PT Avail Elok Indonesia 2009, Avail FC Bio Sanitary Pad di Huizhou China 2013, Avail Beauty Philippines 2015 dan Kilang GMP Avail Indonesia 2017.

Untuk Avail International Convention 2018 telah disertai hampir 5000 orang dari Malaysia, Indonesia sebagai tuan rumah, Filipina, Thailand dan China. Rakyat Indonesia yang hadir dari pelusuk Negara Indonesia, ada yang menempuh perjalanan selama 24 jam dengan 21 buah bas dari Ponorogo ke Jakarta.

Dengan semangat warga Indonesia yang memang sangat-sangat luar biasa datang dengan penuh semangat dan keazaman. Tonton video montaj yang telah disediakan oleh Availian Indonesia Habiburrahman.

Daftar sebagai Ahli Agen Avail bersama-sama kami di www.AvailBeauty.my. Jalankan perniagaan Avail secara online kini lebih mudah tanpa batasan tanpa halangan, dapatkan Pakej Exclusive Entry Package (EEP) serendah RM318 Sekarang di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

× Boleh kami bantu anda?